کوالکام آسیب پذیری امنیتی تراشه‌های اسنپدراگون را تائید کرد

0

اخبار تکنولوژی:

کوالکام به‌تازگی آسیب پذیری امنیتی تراشه‌های اسنپدراگون خود را تائید کرده است. میلیون‌ها گوشی اندرویدی در سراسر جهان در معرض این آسیب پذیری هستند.

به گفته کوالکام، هکرها از یک باگ امنیتی روز صفر سوءاستفاده کرده‌اند و این حفره امنیتی در ده‌ها تراشه مورد استفاده در گوشی‌های اندرویدی مشاهده شده است.

ظاهرا ۶۴ تراشه ساخت کوالکام تحت تاثیر این آسیب پذیری قرار گرفته اند که یکی از آن‌ها اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است که در گوشی‌هایی مانند گلکسی S22 اولترا ، وان پلاس ۱۰ پرو، سونی اکسپریا ۱ IV، اوپو فایند X5 پرو، آنر مجیک ۴ پرو، شیائومی ۱۲ و … استفاده شده است. همچنین مودم‌های اسنپدراگون و ماژول های FastConnect کوالکام نیز که برای اتصال بلوتوث و وای‌فای استفاده می‌شود تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

سخنگوی کوالکام گفته که این شرکت یک پچ امنیتی برای سازندگان گوشی ارسال کرده است، اما این وظیفه سازندگان است که آن را برای کاربران خود منتشر کنند.

هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چه تعداد کاربر و گوشی اندرویدی تحت تاثیر آسیب پذیری امنیتی تراشه‌های اسنپدراگون قرار گرفته‌اند.

کوالکام اخیرا از تراشه اسنپدراگون ۷s نسل ۳ با گرافیک قدرتمند رونمایی کرده است. این تراشه یک پردازنده میان‌رده است.

اسنپدراگون ۷s نسل ۳ دارای معماری ۱+۳+۴ است که شامل یک هسته با فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز، سه هسته با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و چهار هسته با  فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز می‌شود.

این تراشه از یک مودم ۵G با فناوری FastConnect کوالکام بهره می‌برد و از اتصال بلوتوث ۵.۴ پشتیبانی می‌کند.

اسنپدراگون ۷s نسل ۳ نسبت به اسنپدراگون ۷s نسل ۲ دارای عملکرد پردازشی ۲۰ درصد بهتر و عملکرد گرافیکی ۴۰ درصد بالاتر است.

از طرفی بهره‌وری یا مصرف انرژی این تراشه ۱۲ درصد بهبود یافته است و از یک ISP سه‌گانه با هوش مصنوعی AI Remosaic بهره می‌برد.

اسنپدراگون ۷s نسل ۳ از ضبط ویدیوهای ۴K با فناوری HDR پشتیبانی می‌کند و می‌تواند با نمایشگرهای FHD+ با حداکثر فرکانس ۱۴۴ هرتز کار کند.

انتظار می رود اولین گوشی مجهز به آن توسط شیائومی عرضه شود.

منبع: https://techfars.com

About The Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *